Tegen Biomassacentrale!

Ongelofelijk vindt de VVD het dat de gemeente Visé alle bezwaren tegen het bouwen van een biomassacentrale aan de overkant van de Maas bij Lixhe klakkeloos van tafel veegt!

Buiten het feit dat je zo niet met je buren omgaat is het daarnaast ook nog eens strijdig met de Europese  wetgeving hierover.

Nogmaals dringt de VVD bij het Gemeentebestuur aan om hiertegen op de zwaarst mogelijke wijze in beroep te gaan. Het kan en mag niet zo zijn dat deze centrale op de voorgenomen plaats wordt gebouwd! Zelf zullen we zorgdragen voor het informeren van onze VVD-contacten in Den Haag en Brussel.

Net als bij de windturbines, net over de grens, kan ook tegen de bouw van de  Biomassacentrale  door iedere belanghebbende beroep aangetekend worden. Dit kan tot 20 dagen na 21 januari 2022 met een aangetekende brief met bewijs van ontvangst. Het formulier wat hiervoor nodig is  kunt u vinden  via de volgende link:   https://wallex.wallonie.be/files/medias/4/3080.pdf

 

Ieder bezwaar kan helpen. Wij bevelen deze mogelijkheid van harte aan. Ons kandidaat raadslid Roger Bastiaens weet hier veel over, neem gerust contact met hem op: rmm.bastiaens@gmail.com