Verkiezingsprogramma

De VVD Eijsden-Margraten is (Volkspartij voor Vrijheid en Democratie) is dé landelijke volkspartij én thuis in Eijsden-Margraten. De VVD Eijsden-Margraten staat voor een gemeente geïnspireerd door haar inwoners en gebaseerd op de lokale situatie en eigenheid  van de verschillende dorpskernen gedragen door liberale beginselen. 

De VVD Eijsden-Margraten staat voor

Ruimte voor MKB, Agrarische sector en Toerisme, voor meer uren  muziek en sport in het basisonderwijs, voor woningbouw voor onze jeugd en ouderen,

Respect voor gebruiken, tradities en het verenigingsleven, voor ouderen en hun noodzakelijke zorg, voor veiligheid en onze leefomgeving,

Realisme in het vaststellen van gemeentelijke belastingen, bij het aanvragen van Unesco werelderfgoed status en bij bestaande en nieuwe regelgeving.

wilt graag wonen en werken in onze gemeente waar het goede wordt behouden en gekoesterd, maar waarin tegelijkertijd hard gewerkt wordt aan een moderne leefomgeving voor de huidige en komende generaties. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanpak daarvoor de garantie biedt. Het verkiezingsprogramma 2018-2022 legt hiervoor een solide basis.


Graag rekenen we op uw stem op 21 maart: lijst 4 VVD!