Wim den Os

Als ondernemer voel ik me al 35 jaar thuis bij de VVD. Niet zo vreemd, want ik ben geboren en getogen in een familie van ondernemers.

Met veel plezier was ik in de periode 1991 / 1996 lid van de gemeenteraad van het toenmalige Eijsden. Hier kwam een eind aan door de verhuizing naar mijn bedrijf in Maastricht.

Als ondernemer heb ik samen met  mijn vouw Monique onze recreatiebedrijven opgericht en geĆ«xploiteerd. Camping de Oosterdriessen in Oost-Maarland ( 1984 - 1992 ) en Jachthaven Pietersplas in Maastricht ( 1992 - 2013).  Momenteel werk ik nog als Makelaar / Taxateur van Pleziervaartuigen.

Nu ik weer wat meer over vrije tijd beschik en ook weer in de kern van Eijsden woon, voel ik me opnieuw betrokken bij de gemeente waar ik woon en leef.

Door kandidaat te zijn voor de gemeenteraad voor de komende vier jaar, wil ik me op een positieve manier inzetten voor dingen die naar mening van de VVD beslist beter moeten en dat zijn nogal wat dingen.

Als ondernemer bekijk ik zaken door een andere bril, zoek ik op een andere manier naar oplossingen voor problemen en ben ik kritisch op effecten van regeldruk. Voorstellen voor regels en wetgeving zal ik altijd goed tegen het licht houden. Regels moeten uitvoerbaar en controleerbaar zijn.

Daarnaast heb ik met name interesse in de problematiek van de ruimtelijke ordening, momenteel vooral met de  woningbouw. Dit kan veel beter en moet vooral ook veel sneller. Bij voldoende stemmen neem ik graag een plaats in de nieuwe Gemeenteraad en zal daar namens u de belangen vertegenwoordigen van alle burgers uit alle kernen. Stem daarom op 16 maart op mij, dan ga ik er mee aan de slag.

Wim den Os Lijst 4 nr. 3